Dans med svåra steg

Min resa med autism, epilepsi, ADHD och IF i familjen

Nu är den ute – min digitala föreläsning om barn med autism och ett annorlunda föräldraskap! Föreläsningen är indelad i fyra avsnitt: vår resa fram till de olika diagnoserna, fakta om autism, mina ”favoritverktyg” i vardagen och en beskrivning av ett utmanande föräldraskap.

Den riktar sig till alla som vill öka sin kunskap och förståelse för de här barnen och vad de kämpar med varje dag. Till föräldrar i liknande situation, släkt och vänner, personal inom förskola och skola, berörda myndigheter, politiker, sjukvårdspersonal osv. Min förhoppning är att nå ut brett så att fler förstår att det inte handlar om ouppfostrade barn , utan barn som kämpar och gör sitt allra bästa – men som ibland inte klarar att uppföra sig som normen. Hjälp mig gärna att sprida den!

Produktion och grafik: Erik Hjortek – TACK, du har gjort ett fantastiskt jobb!

Föreläsningen presenteras som en del av #Funkisveckan i samarbete med Humana. Funkisveckan syftar till att sprida kunskap och öka medvetenhet om olika funktionsnedsättningar. Varje dag den här veckan har ett tema och ett stort antal konton delar med sig av sin vardag under det temat. Kolla in #funkisveckan på Instagram så förstår du!

Följ mig på Instagram under namnet Marionettmamman.
Min bok Marionettmamman finns hos alla nätbokhandlare och i förlagets bokshop (www.bod.se). Jag säljer just nu även själv, mejla marionettmamman@gmail.com vid intresse (215kr inkl. porto) eller skicka ett meddelande på Instagram.

%d bloggare gillar detta: