Dans med svåra steg

Min resa med autism, epilepsi, ADHD och IF i familjen

Kaos, kärlek & koffein – en podd om funkislivet

Välkommen till den nya funkispodden Kaos, kärlek & koffein! Visst är det ett bra sammanfattande namn av funkisvardagen? 😊

Bild: Erik HjortekMonica Bergenek är mamma till Hannah och Linus. Linus är 10 år och har autism, ADHD, lindrig intellektuell funktionsnedsättning och epilepsi.
Josanna Österlin är mamma till Juli, August och Elliott. August är 8 år och har autism, CP, epilepsi och en medelsvår intellektuell funktionsnedsättning.

Podden vänder sig till alla – funkisföräldrar, mor- och farföräldrar, yrkesverksamma och ja, alla andra! Vi hoppas att den kan sprida kunskap och öka förståelsen för de här barnen och familjernas situation. Den förälder som lever ett liknande liv kanske kan få tips och stöd eller bara känna sig mindre ensam. Ibland är det faktiskt helt enkelt skönt att få känna igen sig.

För vår egen del känns detta som en kul hobby – något vi saknat de senaste åren. Göra något nytt! Egen tid. Det finns ju dessutom ingen bättre terapi än att samtala med en annan funkisförälder man klickar med, eller hur?

Vi har faktiskt ingen aning om hur man spelar in och klipper en podd, men det tänker vi lära oss! Och ni kan följa oss på den resan – från första besöket i studion och framåt via Instagram och kontot ”kaos_karlek_och_koffein”. In och följ och tipsa gärna andra!

Vi hoppas och tror att det plats för ytterligare en funkispodd ❤ Så välkomna till Kaos, kärlek & koffein! Mer information kommer så snart vi är igång…

%d bloggare gillar detta: