Dans med svåra steg

Min resa med autism, epilepsi, ADHD och IF i familjen

Sommaridyllen, semesterkänslan och vilan lyser med sin frånvaro. Linus epilepsi är lite bättre men han är inte i balans. Här är vilt och högljutt, mycket styrande fixeringar och hans tålamod är noll. Vädret är väl inte så spännande. Kanske var det därför Linus anlade en egen pool igår morse. Han hämtade mig mycket entusiastisk, ville visa mig något, stolt som en tupp. Han hade tömt en flaska vatten på vardagsrumsparketten…och blev jätteledsen när jag skulle torka upp den. Hela vår idylliska hemsituation toppades i måndags av att Jocke troligtvis bröt båda armarna; fraktur vid vänster armbåge (armen i slinga) och misstänkt båtbensfraktur höger handled (gips). Det känns som att vi har en osannolik otur den här sommaren.

Poolen Linus fixade skrattade jag inte åt medan jag flyttade en tung möbel som vattnet runnit in under, men andra saker han hittar på är allt lite komiska. Igår förmiddag var jag stressad på Mobilia för att fixa Panodil, duschsskydd till gipset och en sak Hannah behövde, med barnen så klart – kan inte lämna Linus med Jocke nu. Vi lämnar Åhlens och är framme vid Mobilias utgång då en kassörska springer ikapp oss. ”Din son tog den där!” säger hon och pekar på Linus hand. Där går han med Zlatan Ibrahimovics duschcreme i näven! 😀 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: