Dans med svåra steg

Min resa med autism, epilepsi, ADHD och IF i familjen

Vecka 40 arrangeras för andra gången #Funkisveckan på Instagram där syftet är sprida kunskap och förståelse för barn med olika funktionsnedsättningar. Den här gången ville arrangören även bjuda på en föreläsning och frågade mig. Jag sa jag direkt!

Eftersom vi vet att många människor har svårt att passa en viss tid för en föreläsning, har vi valt att spela in den så att man kan titta när det passar bäst under funkisveckan. Filmen med min föreläsning släpps måndagen den 4 oktober i eventet på Facebook och finns där hela veckan. Dit kan man även skicka frågor till mig efter föreläsningen. Söndagen den 10 oktober kl 20.15 sänder vi sedan en live-frågestund på Instagram!

Du anmäler dig till min digitala föreläsning i eventet på Facebook (DIREKTLÄNK). Gå dit, anmäl dig och jag blir superglad om du även vill dela eventet så att vi når fler! Du har även möjlighet att tävla om min bok där 😀

Föreläsningen arrangeras av #Funkisveckan i samarbete med Humana
%d bloggare gillar detta: