Dans med svåra steg

Min resa med autism, epilepsi, ADHD och IF i familjen

Nu finns min bok ”Marionettmamman – Från novis till expert som NPF-förälder” äntligen att köpa! Den är publicerad via egenutgivning med förlaget Books on demand och boken finns att beställa via deras webbshop.

Här kan du köpa Marionettmamman – Från novis till expert som NPF-förälder

Inom någon vecka kommer den även att finnas hos andra nätbokhandlare, t ex Bokus och Adlibris. Den är även beställningsbar hos vanliga bokhandlare.

Om cirka tre veckor släpps e-boken. Någon ljudbok blir det inte tyvärr.

Books on demand trycker böcker så fort någon beställer. Det finns alltså inget lager. Det innebär att det tar lite längre tid att få boken än vid annan bokbeställning – räkna med cirka två veckor. Så är du nyfiken – vänta inte med att beställa!

I sju år har den här bloggen varit min ventil och reflektionspartner. Nu är vår resa en bok och det känns fantastiskt att äntligen få hålla den i min hand. Jag hoppas att boken kan ge stöd och värdefulla tips till den som står i början av sin resa. Jag tror att NPF/funkis-föräldrar kan känna att det är skönt att någon satt ord på alla de utmaningar, tankar och känslor som jag tror att många av oss delar.

Kanske kan pedagoger och vårdpersonal få perspektiv på vem som finns bakom deras snabba möten med en förälder i mängden och barnet som är svårt att hantera? Kanske kan den ge perspektiv och insikter för politiker eller de som arbetar med myndighetsutövning och ska bedöma våra liv i olika sammanhang?

Jag önskar att den ska öka förståelsen i hela samhället för de här barnens situation i ett system som är format för de neurotypiska och för föräldrars kamp att få vardagen att gå runt med både heltidsarbete hemma och på jobbet. Öka förståelsen och omtanken för barnet som kraschat på Coop, flygplanet, bussen eller stranden…

Om inte annat, kommer den att betyda mycket för mig. Jag kan läsa och påminnas om den resa vi gjort, allt vi faktiskt klarat, om dalarna som vi kommit ur, om allt vi lärt oss på vägen …”the hard way” ibland. Vår kamp för en bra vardag fortsätter med ständigt nya utmaningar som kräver nya metoder och andra reflektioner. To be continued…

Vill du veta mer om boken?
Läs mer om boken här: https://dansmedsvarasteg.home.blog/2021/05/20/min-bok-marionettmamman-kommer-inom-kort/

Vill du skriva en recension?
Media och litteraturbloggare kan beställa ett exemplar kostnadsfritt – maila press@bod.se

Följ gärna via Facebook (sidan Dans med svåra steg) eller Instagram (dans_med_svara_steg).

%d bloggare gillar detta: