Dans med svåra steg

Min resa med autism, epilepsi, ADHD och IF i familjen

Det är så svårt att slappna av just nu. Det var så mycket enklare när jag visste att jag med stor sannolikhet skulle höra ett eventuellt anfall även om jag befann mig i ett annat rum.  Jag hörde direkt på tonläget och på vad han sa. Men nu, med ofta helt tysta anfall, kan jag inte ens tömma diskmaskinen utan en stresskänsla i magen. Inte för att det är farligt för honom, utan för att vi måste veta för att kunna ställa in medicinen. Jag tänker mycket på allt , varje dag. Vilken tur att jag ska på SPA i helgen, lycka!!! Då ska jag låta tankarna ta paus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: