Dans med svåra steg

Min resa med autism, epilepsi, ADHD och IF i familjen

Förra veckan var jag i Stockholm på konferens. Jag bodde på ett kanonfint hotell. Känslan när jag kastat mig på dubelsängen i det tjusiga rummet, bara njöt av tystnaden och blickade ut över Stockholm…oslagbart! Två nätter på hotell, två hotellfrukostar. Ljuvligt. Under den första natten dog  väldigt passande min mobil så någon väckning kl 7 blev det icke! Kl 8.40 vaknade jag och hade då några missade stressade samtal från hemmet då Hannahs gympapåse var borta (eller ja, där den alltid är 😉  ). Resan gjorde gott, energi- och tålamodsförrådet är påfyllt!

Linus är fortsatt bättre, anfallen är så små nu. Jag hade nästan gett upp, men nu tror jag att vi snart är i mål. Lycka! Hans nya favoritord är ”varför” – allt kan ifrågasättas. Hade kunnat vara irriterande om han inte gjorde det på ett så urgulligt sätt. Till de mest självklara saker får vi nu med en mjuk vän stämma: Vaaaafoooool?? Vaaafoool mamma??

Linus bustopplista den senaste veckan:

20141124_090256-1

3. Fortsätter kasta ut saker genom fönstret

IMG_20141126_110431

2. Fortsätter envist att koppla in sladdar så fort han ser en

IMG_20141125_180810

1. Dekorerat keyboarden med permanent spritpenna

Nu är snart december här och det ska bli så mysigt!

IMG_20141123_084452

En reaktion på ”Ny energi!

  1. Anna A skriver:

    Så glad jag blir att du har fått energi. Varför, är för övrigt en mycket bra fråga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: