Dans med svåra steg

Min resa med autism, epilepsi, ADHD och IF i familjen

Igår kom vi hem från bonussemesterveckan i Halmstad hos mina föräldrar. En av mina bröder med familj var också där. Det var härligt att vara med familjen en hel vecka. Jag var lite orolig  över hur detta skulle gå, Linus blir lätt uppvarvad i nya miljöer. Men han fixade det över all förväntan och vi hade en riktigt härlig vecka! Här kommer Linus egna höjdpunkter:

IMG_20150802_123556

Få följa med till biltvätten, först med morfars bil och sedan med morbrors bil. Det roligaste man kan göra!

IMG_20150804_194215

Bada! Fullkomligt ÄLSKAR att bada och får plockas upp när han blir lila om läpparna.  Både i havet och i utomhuspool. Mormor och morfars dusch var också extremt festlig.

IMG_20150807_180326

Leka på ”bauksidan” som Linus säger. Oftast fullt ös,  sopkvasten och cykelpumpen var roligast. Och så ibland korta mysstunder. Fantastiskt fint mot skogen.

IMG_20150809_152833

Ville rida på en häst för första gången! Stort, när nya saker ofta skrämmer.

I början av veckan höjde vi Ergenyldosen (jag ringde dit efter två anfall med kraftiga ryck i hela kroppen). Nu tycker jag anfallen är betydligt mindre kraftiga men fortfarande 2-3 om dagen.  På onsdag ska vi till läkaren igen. Det är mycket funderingar inför det.

Imorgon är det dags för jobb igen. ”På riktigt” den här gången kan man säga, ingen mer semester väntar. Idag var jag och köpte första sakerna inför hösten: vadderade gummistövlar och regnkläder till Linus. Jag brukar faktiskt tycka det är rätt mysigt med höst när den väl kommer. Men först hoppas jag på några sista fina sommarveckor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: