Dans med svåra steg

Min resa med autism, epilepsi, ADHD och IF i familjen

Då var höstlovet här och vi är lediga de flesta dagarna hela familjen. Man vill ju göra saker tillsammans, som familj. Men tyvärr blir fokus för oss just nu att dela oss så mycket som möjligt. Linus behöver lugn och Hannah behöver  få lite uppmärksamhet/fokus. Idag är exempelvis Jocke och Hannah på tivoli i Köpenhamn. Åh vad jag hade velat att vi kunde åka alla och ha roligt tillsammans. Men jag försöker tänka att detta är en kort del av livet. Just nu får det vara så här. Igår gjorde vi en sak tillsammans iallafall: Bokskogen. Där är så fint nu på hösten och jag njöt av lugnet där! Linus älskade det också. Han blir verkligen lugnare i den miljön.

IMG_20141026_162656

Just nu sover Linus och jag är lite rädd för att han håller på att bli sjuk. Han vägrade lunch och somnade på mindre än 10 minuter! Det tar ju annars ca en timmes sprattlande och snackande innan han somnar.

IMG_20141027_121022

Jag är ofta i total synk med Linus sjukdomsmässigt och mycket riktigt känner jag mig lite risig. Som att det var feber på väg. Så istället för att direkt börja städa toaletten, sortera tvätt eller städa, unnade jag mig kaffe, soffa och Grey’s anatomy. Skönt att kunna se Linus på plattan samtidigt.

IMG_20141027_130148

Förskolan ringde och ville få iväg ansökan om resurs idag och nu kom läkarintyget på posten. När Linus vaknar får det bli en promenad till förskolan för att lämna intyget och skriva på ansökan. Håll nu tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: