Dans med svåra steg

Min resa med autism, epilepsi, ADHD och IF i familjen

Linus har lugnat sig sen han fick feber i onsdagskväll. Verkar inte vara annat än en liten förkylning. Idag är det min tur att hänga hemma i flanellpyjamasbyxor hela dagen. Försöker se fördelen i detta: helgdammsugning och lite tvätt blir fixat innan helgen!

Han har haft anfall 1-2 gånger /dag de senaste dagarna, men utan ryckningar. Det har varit mer som frånvaroattacker på några minuter. Han stannar upp, blir helt tyst, man når honom inte, stirrar med en speciell tom blick. Det är ju ändå åt rätt håll antar jag.

Igår var jag i Halmstad på begravning. Det är så otroligt sorgligt när en människa går bort för tidigt. Det var tufft och jag känner så starkt för hennes familj. Men det var verkligen en fantastiskt fin begravning med mycket fin musik och känsla. Här hemma hänger fem tavlor som Carina har fotograferat. Minnena lever alltid.

Hittade underbara bilder på Linus när jag var hemma i Halmstad. Det får bli nya målet; att varje dag mellan anfall och 2-årstrots locka fram den känslan!

IMG_20141002_223608

2 reaktioner på ”Målbild

 1. Anna A skriver:

  Sorgen har verkligen hopat sig för er. Men när jag ser Linus känner jag i varenda cell att det kommer att bli som på bilden. Tids nog. Det kommer en vår och en sommar, det kommer lugnare stunder. Håll ut! Stor kram

  Gilla

  1. Monica Bergenek skriver:

   Ja livet är ofta så, mycket händer på kort tid. Sen lägger sig lugnet igen. Ser fram emot det..
   Vi håller ut och gör det bästa vi kan av varje dag ❤ Stor kram!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: