Dans med svåra steg

Min resa med autism, epilepsi, ADHD och IF i familjen

Till och från sedan i somras har ju Linus varit hyperaktiv, speedad. Måste vara jobbigt för honom att inte känna lugn inombords och det är tufft för familjen. Jag har tolkat det som en medicinbiverkning och tyckt att det varit värre vid doshöjningar. Men ingen vet klart, det kan finnas någon annan orsak. Strax efter nyår fick jag tips av en kompis om att det pågår studier kring hyperaktiva barn med ADHD och Omega 3 som visat positiv effekt. Linus har inte den diagnosen, men just nu flera av symptomen pga. epilepsin. Så varför inte testa tänkte jag? Vill ha gjort allt jag kan för att han ska må så bra som möjligt.

Gick raka vägen till Apoteket och köpte en burk. Chiafrön började blandas i hans yoggi (väldigt nyttigt med massor av omega 3!). Strax efter höjdes dosen av hans medicin och vi höll andan…skulle det bli värre nu? Nej, han har faktiskt blivit lugnare!! Förskolan säger samma sak. Tänk om det fungerar! Kan klart bero på tillfälligt lugnare period, vågar inte hoppas för mycket… Men det är minst sagt intressant! Projektet fortsätter – fortsättning följer…

20150203_202737-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: